Habillement / Mode

Sweatshirt and tshirt from Turkey

Quantité : 10000   Prix : 4,00 €

alt

alt
Erkek - Bayan Rahat Kesim Tişört Bayan Fit (Dar) Kesim Tişört Erkek - Bayan Fit (Dar) Kesim Uzun Kollu Tişört
Erkek - Bayan Uni Rahat Sweat-shirt Erkek - Bayan Uni Rahat Kapşonlu Sweat-shirt Erkek - Bayan Fit (Dar) Kesim Uzun Kollu Tişört

Sizden gelen sorular :

  • Ne Satıyorsunuz?

dyeTee Sıradışı Tişörtler olarak, dizi, film, karakter,müzik,spor ve benzeri onlarca kategoride, t-shirt, uzun kollu-sweatshirt ve kapşonlu hoddie'ler üreterek, Türk Malı tekstil ürünleri üzerinde kalıcı, estetik, dayanıklı, sağlığa zararsız ve çevreye duyarlı baskılar yapmaktayız.

  • Siparişim ne zaman ulaşır?

dyeTee vermiş olduğunuz siparişi ivedi bir şekilde baskı halinde hazırlayıp, gerekli son korumayı sağladıktan sonra kurye ile adresinize kadar ulaştırıyor. Teslimat süresi seçtiğiniz tasarımda kullanılacak baskı tekniğine göre değişkenlik gösteriyor. Hediye etmek üzere ürünlerimizden sipariş verdiğinizde, iletişim kanalları ile ürünün elinize geçmesi gereken tarihi bildirebilirsiniz.

  • Seçeneklerde bulunanlardan daha farklı bir renk ya da kalıp isteyebilir miyim?

Mevcut seçeneklerdeki renk, kesim ve benzeri konularda yetersizlik görürseniz iletişim kanalları ile bize ulaşarak taleplerinizi bildirebilirsiniz. Değerlendirme neticesinde istekleriniz imkan dahilinde karşılanacaktır. Özel istekleriniz temin etme süresinden dolayı teslimat aşamasını bir süre geciktirecektir. Bu süre tarafınıza bilgi olarak verilecektir.

  • Tasarladığım bir ürünü alabilir miyim?

Göndereceğiniz resim, fotoğraf ya da yazı gibi tasarımların tarafımıza gönderilmesi durumunda isteğinize özel sipariş yapılacaktır.

  • Baskı Kalitesi nasıl? Temizliği - Ütüsü nasıl olmalı?

Ürünlerimiz plotter, dijital baskı makineleri ve serigraf tekniği ile 1. sınıf kumaşa basılmakta. Baskının ömrü yıkama sıklığına ve kuru temizle yapılmasına bağlı olarak uzamakta. Tersten 30 derecede yıkandığında 100 yıkama garantisi veriyoruz. Baskı görünümü sublimasyon tabir edilen baskı değildir. Dijital baskımız kumaşın üzerine püskürtülen organik ve su bazlı sağlığa zararsız boya ürün üzerinde doğal bir görünüm kazanmaktadır. Ürünlerimizin ütü işlemi de tersten yapılmalıdır.

  • Kumaş kalitesi nasıl?

Baskı yaptığımız t-shirt ve sweat'lerde sadece % 100 pamuk kumaş tercih etmekteyiz. Body ve dar kesim ürünlerimizde elastikiyeti sağlaması için viscon malzeme de bulunmaktadır. Kapüşonlu ürünlerimiz 3 iplik - şardonlu tabir edilen ve naylon-kesik elyaf gibi sağlıksız malzemeler içermeyen tekstil kumaşlarından üretilmektedir. Sweat-shirtlerimiz 2 iplik içi şardonlu ve Kapşonlu ürünlerimiz 3 iplik (kalın) tabir edilen %100 pamuk kumaşlardandır. Piyasada satılan ucuz ve ince kapşonlulardan farkını elinize alınca hissedeceksiniz. Bel ve bileklerinde ribona mevcuttur. Uzun kollu tişörtlerimiz % 100 pamuktur ve esnek ürün olup vücudu sarmaktadır.

  • Telif Hakkı

Dyetee ürünleri fanlar tarafından hazırlanmış ve telif hakkı içermeyen logo ve resimlerden oluuşmaktadır. Tasarım gönderirken buna riayet edilerek gönderilmesi önemle rica olunur. Tüm tasarımların kullanım hakkı dyeTee'ye aittir.

  • İletişim
Her türlü sorunuz için iletişim kanallarını kullanarak mağazamıza danışabilirsiniz.
alt
Localisation : eskisehir, 26140 eskisehir,
Personne à contacter : Ahmet İlhan, +905052402200

Bonne affaire : acheter au vendeur

Consultez notre guide pour effectuer une transaction en toute sécurité ! En aucun cas Algomtl ne peut être tenu responsable des annonces publiées. Seule la responsabilité du vendeur ou de l'acheteur en cas de litige est engagée.
Nous vous invitons à lire nos conditions générales d'utilisations. Vous pouvez aussi vous rendre sur nos FAQ et consulter notre page d'informations sur les risques liés à la contrefaçon.
Cette page concerne les importateurs et exportateurs de
Sweatshirt and tshirt from Turkey

Rechercher dans la catégorie : Habillement / Mode
Rechercher dans la catégorie :
turkey, from, sweatshirt, tshirt
Chine (Rép. pop) 225652 Environnement / Ecologie
Excellent quality durable material 15W -60W solar LED street light price for high way

Dimanche 09 octobre 2016

Quantité : MOQ: 10 - Prix : USD 124.28

- - Product Description 15W-60W 6000K Ra≥80 120° Product Name Cool White Direct Manufacture 5M Sale LED Solar Street Light Solar Panel 40W/12V*1PC,17% Efficiency. Mono Crystalline Silicon.High Efficiency. Lifespan: 20-25 years Gelled Battery 38Ah/12V*1PC,Sealed Type,Gelled...

Yangzhou Liwei Lighting Electrical Co.,Ltd.

  • 225652 - Yangzhou
  • +8618652769833
Chine (Rép. pop) 225652 Environnement / Ecologie
China Gold Supplier factory wholesale 20W -40W garden solar LED light for garedn park

Dimanche 09 octobre 2016

Quantité : MOQ: 1 - Prix : USD 198.4

- - Product Description 20W-40W 6000K Ra≥80 120° 8M Pole Height 50W LED Lamp 6Hrs 2-3 Nights Lighting Wind turbine Voltage: 12, 24 VDC;Blades: 3 Pcs Nylon Fiber;Blades: 3 Pcs Nylon Fiber Lifespan: 3-5 years Solar Panel: 50W*2PCs for 12V Lighting,17% Efficiency. Lifespan...

Yangzhou Liwei Lighting Electrical Co.,Ltd.

  • 225652 - Yangzhou
  • +8618652769833
Chine (Rép. pop) 053600 Biens d'équipement
Wire straightening and cutting machine

Dimanche 11 décembre 2016

Quantité : 1set - Prix : 12500$

semi-automatic High Quality wire straightening machine manufacturer made in China _____ _____ _____ _____ _____ _____ _____ _____ _____ _____ _____ _____ _____ ____ semi-automatic High Quality wire straightening machine manufacturer made in China _____ _____ _____ _____ _____...

Hebei Jiaoyang Wire Mesh Machine Co.,Ltd

  • 053600 - Anping
  • +8615803189107